Вівторок, 24 квітня 2018 — Сайт міста Шепетівка

18 – 22 квітня 2018 року на базі Сумської гімназії №1 відбувся ХІV Всеукраїнський турнір юних журналістів. Змагання зібрало 25 команд із усієї України.

Цьогоріч 13 березня о 3 ночі 17-річний юнак зайшов до палати травматологічного відділення Шепетівської ЦРЛ, безперешкодно взяв у одного з пацієнтів мобільний телефон, що якраз стояв на стільці на зарядці. Далі вільно залишив медичну установу, помінявши сім-карту у викраденому телефоні на свою.

На базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласні відкриті змагання з повітряних зміїв.

У селі Плесна відбувся благодійний аукціон «Назустріч мрії», в рамках акції, ініційованої Міжнародним благодійним фондом «Сильні духом», на підтримку онкохворих дітей України. Ця світла справа вже втретє об’єднала багато щирих та небайдужих людей, які зробили свій внесок, придбавши вироби, створені руками учнів, батьків та вчителів Плесенської школи.

Юні шепетівчани здобули перемогу на Чемпіонаті України із спортивної радіопеленгації
Розділ Спорт

Нещодавно у місті Луцьк відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на коротких дистанціях. Організували змагання Міністерство молоді та спорту України, Ліга радіоаматорів України та Товариства сприяння обороні України.

19 квітня у Хмельницькій ОДА відбулось засіданні комісії для оцінки по відбору інвестиційних програм і проектів, які можуть реалізовуватися у 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, що відбулося в приміщенні Кабінету Міністрів України. Під час засідання посадовці представляли проекти від Хмельниччини.

Шепетівські баскетболістки здобули "срібло" на обласному чемпіонаті
Розділ Спорт

19 – 21 квітня у Хмельницькому відбувся відкритий Чемпіонат Хмельницької області з баскетболу серед дівчат 2003 - 2004 р.н. Участь приймало 5 команд. м. Хмельницький, м. Шепетівка, Полонська ОТГ, м. Староконстянтинів, м. Камянець-Подільський.

Фермери та селяни мітингують під молокозаводом у Староконстянтинові
Розділ Бізнес

Фермери та селяни, які є членами Першого національного аграрного кооперативу (ПНАК), зранку 24 квітня розпочали мітинг під стінами «Старокостянтинівського молочного заводу», який входить в структуру «Укрпродукт Груп», щодо несплати підприємством коштів за поставлене молоко. Про це повідомляє видання Kurkul.

На вулиці Українській був масштабний прорив водопровідної мережі
Розділ Бізнес

Вчора працівниками Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства було виконано ряд робіт по ліквідаціїї аварійної ситуації на водопровідних мережах по вулиці Українська. Через порив центрального водопроводу мешканці міста залишилися без води.

0
репостів
0
репостів