Вівторок, 20 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся заключний тур обласного огляду-конкурсу відродження народних традицій
Розділ Культура

Справжнє свято народного мистецтва відбулось у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва.  Аматори з усіх куточків області з’їхались  на заключний тур обласного огляду-конкурсу відродження народних традицій, декоративно-прикладного мистецтва «Доторкнись до душі свого народу», який був започаткований з метою виявлення, відтворення, збереження, розвитку і популяризації нематеріальної культурної спадщини нашого краю.  

Німецькі офіцери зустрічають російську делегацію з Петрограда на вокзалі в місті Берестя, січень 1918-го. Із вагона виходять радянські дипломати Адольф Йоффе та Лев Каменєв. Перед ними стоїть нарком закордонних справ Лев Троцький
Розділ Інше

Події, які мали місце 100 років тому, й досі впливають на Україну, ніби віддзеркалюють наше сьогодення. Але що про них знаємо і чи уявляємо, що би сталося, якби Німеччина виграла війну? Йдеться про 1918 рік та підписання в той час Брест-Литовського мирного договору (у момент підписання його називали Берестейським).

Шепетівчани гідно виступили на Чемпіонаті України з Хортингу
Розділ Спорт

16-18 березня у м. Київ, у спортивному комплексі НПУ ім. Драгоманова, відбувся Чемпіонат України з Хортингу серед дорослих, юніорів, кадетів,юнаків та молодших юнаків. Біля 600 учасників зі всієї України взяли участь у змаганнях, які були відбірковими до Чемпіонату Світу у Латвії (20-23 квітня 2018р.)

0
репостів
0
репостів