Понеділок, 03 грудня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 3 грудня, понад три десятки медичних працівників Шепетівської ЦРЛ о 12 годині зібралися у залі засідань Шепетівської міської ради, аби дізнатися, коли ж нарешті їм виплатять заробітну плату. Адже не платять медикам вже понад 3 місяці. Організатором зборів виступила місцева активістка Олександра Фрідріх, розмістивши відповідне оголошення у соціальній мережі. Відтак, запрошували на розмову очільників як міста, так і району.

Директора Шепетівського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету, який вимагав 9 тис. гривень за допомогуу вступі абітурієнтці, оштрафували на 25,5 тис. гривень. Про це можна дізнатися з вироку Шепетівського суду Хмельницької області.

На розгляд до Шепетівського міськрайонного суду надійшла справа щодо обвинуваченого у крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній з проникненням у приміщення (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України).

Відбувся захід присвячений Міжнародному дню людей з особливими потребами
Розділ Події

Сьогодні у відділенні денного перебування територіального центру відбувся захід присвячений Міжнародному дню людей з особливими потребами. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина М., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Д., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів