Четвер, 20 грудня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Відновлено малу актову залу міського будинку культури
Розділ Культура

Сьогодні у міському будинку культури, після проведеного ремонту,  відбулось відкриття малого актового залу для проведення камерних заходів. З цієї нагоди для усіх дітей-учасників колективів міського будинку культури від 4-х до 8-ми років, учасники народного аматорського театру-студії «Браво», підготували театралізоване дійство. Також дітей розважала Зима, Святий Миколай, казкова фея, ангели та казкові лісові жителі.

Договір з ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" остаточно втратив чинність
Розділ Бізнес

Крапку у цьому питанні сьогодні поставив Північно-західний апеляційний господарський суд. Своїм рішенням він залишив апеляційну скаргу ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" на рішення Господарського суд Хмельницької області "24" вересня 2018 р. у справа № 924/461/18 без задоволення.

Cьогодні в учнів Шепетівської ЗОШ № 4 відбувалась посвята у юні лісівники. На підставі спільного рішення директора ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюка В.М. та директора школи Пістрюги Л.В. було створене шкільне лісництво «Барвінок». «Барвінчата» стали дванадцятою дитиною в родині учнівських лісництв Шепетівщини.

0
репостів
0
репостів