Понеділок, 26 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судиму за злочини проти власності Т. визнано винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, вчинене повторно), частиною першою статті 357 (викрадення офіційних документів з корисливих мотивів), частиною третьою статті 15, частиною другою статті 185 (вчинення незакінченого замаху на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно) Кримінального кодексу України та призначено остаточне покарання за сукупністю вироків у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців та на підставі статті 75 КК України звільнено Т. від відбування призначеного покарання з випробуванням та встановлено іспитовий строк тривалістю 3 роки.

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про примирення між вихованцем училища, який викрав мотоцикла, і потерпілим. Юнака визнали винним у незаконному заволодінні транспортним засобом (частина 1 статті 289 Кримінального кодексу України ) і призначили  17 тисяч гривень штрафу.

У зв'язку з теплою осінньою погодою цього року, у лісових масивах було досить людно. Тож відповідно до листа Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства у ДП «Шепетівський лісгосп» видано наказ, згідно з яким колективне та облавне полювання на диких парнокопитних тварин розпочалося 19 листопада і триватиме по 30 грудня поточного року.

12 жовтня цього року, міський голова отримав лист від поліції, в якому йшлося про те, що на його звернення щодо можливих кримінальних порушень з боку посадових осіб ТОВ "Шепетівка Енергоінвест", працівники управління захисту економіки в Хмельницькій області ДЗЕ Національної поліції України прийняли рішення щодо припинення розгляду звернення. Але правоохоронці чомусь змовчали, що насправді слідство у кримінальному провадженні №42016240000000064 , яке розпочалось ще у 2016 році, досі триває.

0
репостів
0
репостів