Понеділок, 19 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка
Туры в Таиланд
Розділ Інше
19 листопада 2018, 20:35

Туры в Таиланд

Таиланд – это страна контрастов, которая сочетает в себе быстро развивающуюся цивилизацию и нетронутую человеком природу. Туры в Тайланд, а особенно в популярные курорты Районг и Бангкок подойдут любителям активного отдыха, полуночных развлечений и постоянного движения. Всем приверженцам природных красот и заповедных зон рекомендуется отправляться в южном направлении. Там находится знаменитый Национальный парк Симиланские острова. В его пейзажах раскрывается весь настоящий Таиланд, который стоит увидеть хотя бы один раз в жизни.

Приємна новина надійшла днями у школу-гімназію: випускниця закладу Юлія Царик вдруге стала Президентським стипендіатом. Цього разу - нового, 2018-2019 навчального року. Про це повідомили на сайті освітнього закладу.

У відділенні денного перебування Шепетівського територіального центру соціального обслуговування відбулось чергове засідання клубу “Дружні серця”. На цей раз учасники створювали картини у техніці “печворк” – це створення картин з клаптиків тканини без використання голки і ниток.

З метою дотримання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, безпечного відпочинку, виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування навичок поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій з 12 по 16 листопада було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності у закладах середньої освіти та закладах дошкільної освіти Шепетівського району.

Кілька місяців  на сайті відгуків написала про “Охматдит”. А нещодавно в особисті повідомлення прийшов схвильований месседж від жінки, яку з дитиною направили у те ж відділення Національної клініки, що і нас півроку тому. Жінка побачила у моєму відгуку фото, і тепер шокована, бо у її місті лікарняні умови значно кращі.

Завтра “євробляхери” хочуть заблокувати дорогу у напрямку Славути та Новоград-Волинського
Розділ Події

Громадська організація “Авто Євро Сила” запланувала на 20 листопада безстрокову акцію громадянської непокори щодо питання відміни парламентських законопроектів №8487 та №8488 (скасування коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу). Акції будуть проходити в кожній області України.

0
репостів
0
репостів