Середа, 14 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка

З першого листопада в більшості українських водойм розпочалася осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах. В переважній кількості областей вона триватиме до початку нересту 2019 року, в деяких – до кінця зимового періоду.

Міський голова не має впливу на приватну компанію, яка забезпечує опалення в Шепетівці. Про це заявив мер міста Михайло Полодюк в ефірі "112 Україна", коментуючи пропозицію прем'єр-міністра Володимира Гройсмана провести переобрання мерів міст, у яких виникли проблеми з опаленням.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким М. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

На Шепетівщині податківці “накрили” нелегальну газову заправку
Розділ Бізнес

Працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області, в рамках проведення операції «Акциз-2018» та очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікованих та незаконно ввезених на територію України паливо-мастильних матеріалів, встановлено факт незаконної роздрібної реалізації скрапленого газу типу «Пропан-Бутан».

0
репостів
0
репостів