П'ятниця, 12 травня 2017 — Сайт міста Шепетівка

20-річна жителька села Михайлючка Шепетівського району хотіла обміняти валюту у районному центрі та замість банків вирішила скористатись послугами "валютчиків", але натрапила на шахрая.

10 травня в період з 08:00 до 13:30 години в с. Лозичне Шепетівського району по вулиці Юрія Гагаріна невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла в будинок 47-річної місцевої жительки.

Стартувала весняна частина чемпіонату міста з футболу 8х8
Розділ Спорт

10 травня 6 туром продовжився  відкритий чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Нагадаємо, що даний турнір розпочався восени 2016 року та проводиться у два кола за системою осінь-весна. В нашому випадку останні матчі пройдуть у липні 2017 року.

З нагоди остаточного схвалення "безвізу" у Шепетівці підняли прапор ЄС
Розділ Події

З нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів Європейського Союзу щодо скасування візових вимог для громадян України та Дня Європи біля будівлі райдержадміністрації та районної ради 12 травня відбулася урочиста церемонія підняття прапора України та ЄС.

11 травня сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та на спеціально відведеному майданчику знищили гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яку напередодні було виявлено в м. Шепетівка по вул. Кільцева, 2.

0
репостів
0
репостів