Понеділок, 06 червня 2016 — Сайт міста Шепетівка
З 16 по 21 травня Міжнародний центр дитячої наукової творчості MANLAB.CAMP став креативною локацією для навчальних стартапів молодих волонтерів і патріотів. Тут Мала академія наук спільно з БФ «Діти надії і любові», молодіжною ініціативою «Серце в долоньках» і Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» організували другий етап Школи громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» для учнів 8–10-х класів з усієї України.
У Шепетівці двічі відкривали торговий центр «Епіцентр К»
Розділ Події

4 та 5 червня 2016 року відбулося урочисте відкриття торгового центру «Епіцентр К» у місті Шепетівка. Новий гіпермаркет національної мережі, загальною площею майже 4 тисячі квадратних метрів, відтепер працює неподалік автовокзалу. Щоправда відкриття у вихідні було не єдиним, напередодні в п'ятницю була спеціальна програма для власника мережі Олександра Гереги та представників місцевої й районної влади.

Пройшов турнір з міні-футболу серед дітей
Розділ Спорт
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей щороку спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» серед юнаків проводиться турнір з міні-футболу.  У цьому році змагання також пройшли в рамках заходів «Олімпійське літо». Турнір проводився з 2 по 6 червня на майданчику зі штучним покриттям НВК№3. Змагання проводилися серед дівчат, серед юнаків 6-7 класів та серед юнаків 8-10 класів.
Презентовано збірки Антоніни Осецької
Розділ Культура
У читальному залі Шепетівської районної бібліотеки відбулася презентація збірок «Сповідь» та «Капля Любові» самобутньої поетеси Антоніни Осецької.
Завершився турнір з футболу 8х8 серед чоловічих команд любителів
Розділ Спорт
З 24 травня по 2 червня на стадіоні «Локомотив» шість команд змагалися за право називатися кращою командою нашого міста з футболу 8х8, а саме команди: «Вимпел» (ШВК№98), «Локомотив» (Локомотивне депо), «Ірбіс» (збірна команда любителів), «Цукровик» (команда любителів району цукрового заводу), «Феміда» (також збірна любителів) та команда гостей «Горинь» з м.Ізяслав.
2 червня близько 04.00 години в с. Майдан-Лабунь по вулиці Кошового з території колишнього колгоспу невстановлена особа шляхом вільного доступу викрала оприскувач "Тecho", який належить 47-річному жителю м. Одеса.
Надзвичайна подія сталася у Шепетівській виправній колонії № 98, що знаходиться у селі Климентовичі, передає Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів