Вівторок, 24 травня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський дитячий духовий оркестр став другим на обласному конкурсі
Розділ Культура
Цьогоріч обласний конкурс духових оркестрів  та ансамблів духової музики став важливою подією для музикантів цієї спеціальності, продемонстрував достатньо високий рівень виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання і зібрав значну кількість юних поціновувачів духових музичних інструментів.
18-19 травня 2016 року на базі Шепетівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді у Городищенському лісі відбулися обласні відкриті змагання учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації. Про це повідомив Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Шепетівські "олімпійські лелеченята" посіли третє місце в області
Розділ Спорт
На легкоатлетичному манежі Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді відбулися змагання третього (обласного) етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Це дітище Національного олімпійського комітету України проводиться вже вшосте і охоплює юнаків та дівчат віком 10-12 років, залучаючи їх до активних занять фізичною культурою та спортом, формування уявлення учнів про олімпійський рух. Про деталі їх перебігу повідомили у СЗОШ №2 Шепетівки.
Команда села Городище здобула срібло у змаганнях юних рятувальників
Розділ Спорт
В період з 18 по 23 травня поблизу села Черче Чемеровецького району проходив одинадцятий обласний збір – змагання юних рятувальників «Школа безпеки». Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів