Вівторок, 17 травня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани здобули бронзу в пожежно-прикладному спорті серед юнаків
Розділ Спорт
17 травня на спортивно-оздоровчому комплексі Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбувся Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. Змагання проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя та підвищення спортивної майстерності молоді.

16 травня у великій залі виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбувся круглий стіл присвячений питанню використання благодійних внесків у навчальних закладах міста. На захід зібралися представники громадський організацій, члени батьківських комітетів, директори та працівники шкіл та дошкільних навчальних закладів, представники органів влади. Про деталі зустрічі повідомила прес служба міської ради.

У Черкаській області відбувся Х Всеукраїнський зліт учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, участь у  якому взяли команди з 23-х областей  держави. Про зліт розповіла Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ. Хмельниччину  представили переможець минулорічного зльоту та обласного збору юннатів (секція юних лісівників) – команда юних лісівників зразкового учнівського лісництва «Пліщинське», у складі якої три кращих юних лісівники: Семенюк Наталія, Хмельничан Катерина, Гуральська Алла та два кращих юних лісівники Радошівського учнівського лісництва, у складі команди: Семенюк Ігор, Веретюк Олександра, над яким шефствує Пліщинське учнівське лісництво.
Подія сталася в місті Полонне 12 травня близько 6-ї години ранку. Зловмисник вранці потягом приїхав із Шепетівки і одразу попрямував у центр Полонного. Проходячи по вулиці Матросова, зайшов на подвір’я до потерпілої 64-річної жінки і почав стукати у вікна.
12 травня близько 14.00 години в м. Шепетівка в квартирі по вулиці Героїв Небесної Сотні невстановлені особи, представившись працівниками служби соцзахисту, під приводом обміну грошових купюр, шахрайським шляхом заволоділи в 78-річної місцевої жительки 4000 гривень.
0
репостів
0
репостів