Четвер, 12 травня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські юні футболісти поступилися хмельницьким
Розділ Спорт
8 травня на стадіоні хмельницького ДЮСШ №1 пройшли матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги України U15/U17 між командами ДЮСШ №1 Хмельницький та ФК «Пансіон» Шепетівка. На жаль обидві наші команди поступилися своїм одноліткам з обласного центру, але матчі запам'ятались глядачам надзвичайними голами.
Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила тарифи на теплову енергію та послуги центрального опалення. Майже на 50% більше вже з першого липня доведеться платити за тепло шепетівчанам. Більше того абоненти ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" будуть платити за тепло найбільше у Хмельницькій області.
Протягом квітня в Хмельницькій області проходила Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Мета акції – збір коштів на  медичне обладнання для обласної дитячої лікарні. 143 волонтери центрів з благодійними скриньками, в які кожен небайдужий міг покласти гроші, відвідали навчальні та медичні заклади, підприємства, установи та організації різних форм власності. Також, учасники акції пройшлися вулицями населених пунктів, парками, зонами відпочинку.
11 травня, близько 14.00 години на залізничному вокзалі у Хмельницькому у 18-річного студента, який приїхав потягом сполученням «Маріуполь — Львів», під час перевірки металошукачем виявили 4 пристрої, схожі на гранати Ф-1, 6 магазинів до автоматів, 2 ножі, 1 накладку на приклад та вікно для прицілу. Про випадок повідомив Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
10 травня близько 21.30 годин в м. Шепетівка по проспекту Миру поблизу магазину "Магніт" 42-річний водій автомобіля «Ford Scorpio», не обравши безпечної швидкості руху, допустив наїзд на 17-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину вулиці по пішохідному переходу.
0
репостів
0
репостів