Четвер, 21 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 21 квітня, близько 00.05 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», поблизу села Вовківці Шепетівського району. Про деталі повідомив сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
У період з 17 по 20 квітня невідомі проникли до церкви в селі Городище Шепетівського району, звідки викрали дві ікони XVIII ст., приблизна вартість яких складає близько 100 тисяч гривень. Про випадок повідомив сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
Відділом ювенальної юстиції прокуратури Хмельницької області складено на направлено до суду два протоколи про вчинення керівниками двох вищих професійних училищ Дунаєвецького та Шепетівського районів адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією. Про це повідомила Прес-служба прокуратури Хмельницької області.
19 квітня о 03:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу стрічкової пилорами в Шепетівці на вул. Новоград-Волинське шосе. Про деталі надзвичайної події повідомив шепетівський районний сектор Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів