Понеділок, 11 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
11 квітня об 14:30 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та знищили три артилерійські снаряди калібру 100 та 203 мм, які були виявлені 10 квітня в м. Шепетівка.
У суботу, 9 квітня, на 4-х ставках члени та волонтери Молодіжної ради Шепетівки, учасники АТО, члени громадської організації «Рибалки Поділля», представники депутатського корпусу Шепетівської міської ради, приватні підприємці, активісти політичних партій та представники Шепетівського міського вірменського культурно-просвітницького товариства «Алашкерт» взялися до благоустрою території. Про захід повідомили на сторінці Молодіжної ради Шепетівки.
Декілька годин тому біля загальноосвітньої школи №1 було гаряче - горіли складські приміщення. На щастя пожежники прибули вчасно і загасилу пожежу.  В підсумку найбільше постраждав дах приміщення.
Про два випадки крадіжок, які стались минулими вихідними, повідомив сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів