Четвер, 03 березня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся виїзний семінар-нарада митників та лісівників Хмельниччини
Розділ Бізнес

2 березня на базі лісокомплексу ДП «Шепетівський лісгосп» відбувся спільний семінар за участю начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Лісового В.М., заступника начальника Хмельницької митниці ДФС Кучера А.В., відповідальних працівників митниці, Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, директорів та головних інженерів державних лісових господарств області. Про захід повідомила прес–служба Хмельницького ОУЛМГ.

Шепетівчани на Народному Віче звернулись до вищих ешелонів влади з ультиматумом
Розділ Події
Сьогодні шепетівчани збиралися на загальноміське віче, на якому розглядали питання свавілля ТОВ «Шепетівка Енергоінвест». Підтримати шепетівчан приїхали народні депутати Верховної Ради України від ВО «Свобода» Михайло Головко, Об'єднання «Самопоміч» Павло Костенко, Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Роман Мацола, міський голова міста Нетішин Олександр Супрунюк, заступник міського голови Славути Сергій Микульський, депутати Хмельницької обласної ради.
На Хмельниччині за продаж алкоголю і тютюну неповнолітнім анульовано 8 ліцензій
Розділ Бізнес
З початку 2016 року Головним управлінням Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за продаж алкоголю та цигарок неповнолітнім анульовано 6 ліцензії на право роздрібної торгівлі лікеро-горілчаними напоями та 2 ліцензії з реалізації тютюнових виробів.
В ніч на 1 березня в с. Сульжин по вулиці Леніна невстановлені особи, шляхом зриву навісного замка, проникли в магазин 45-річної місцевої жительки, звідки викрали 100 гривень та продукти харчування.
0
репостів
0
репостів