Середа, 05 серпня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Мукачівський прикордонний загін очолив шепетівчанин
Розділ Події
Начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби генерал-майор Володимир Плешко представив персоналу Мукачівського прикордонного загону нового начальника – полковника Володимира Паршикова.
Доки учасники виборчих перегонів без поспіху розгортають свої штаби і починають агітацію, партія "Сила Громад" вже починає скуповувати голоси виборців. Ми сьогодні отримали велику кількість повідомлень про те, що агітатори цієї партії ходять по квартирах та пропонуюсь нехитрий набір з круп, макаронів, борошна та цукру.
Волонтери проваджали побратимів і заодно пікетували військомат
Розділ Події
Дев’ятнадцятеро чоловіків прибули з речами до Шепетівського військкомісаріату вранці у вівторок. Серед мобілізованих — четверо волонтерів, що регулярно возили допомогу в зону проведення антитерористичної операції.
У ході оперативно-профілактичної операції «Мак» дільничні інспектори Шепетівського райвідділу міліції виявили на господарстві жительки одного із сіл району три доглянуті ділянки з опіумним маком. Щоб приховати насадження від сторонніх очей, пенсіонерка обсадила їх кукурудзою. Бабуся запевняла, що висіяла мак виключно для приготування випічки.
0
репостів
0
репостів