Середа, 10 червня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Його визнали винним в аварії, в якій одна людина загинула та ще троє отримали травми. Дорожньо-транспортна пригода сталася ще в жовтні минулого року перед в’їздом у Шепетівку. Автомобіль «Ауді» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес».
Туалетний папір з 5-ма тисячами гривень надійшов до Шепетівської ВК (№98)
Розділ Події
Нещодавно до Шепетівської виправної колонії (№98) управління ДПтС України у Хмельницькій області для засудженого Д. надійшла посилка від дружини. Перевіряючи вміст надісланого працівникам відділу нагляду і безпеки установи вдалось виявити заборонений предмет.
У музеї Островського — новий  очільник
Розділ Культура
Другого червня тимчасовим виконувачем обов’язків директора музею Миколи Островського призначено депутата Шепетівської районної ради, 38-річного жителя Судилкова В’ячеслава Сміховського.
8 червня близько 03.35 години по вулиці В. Котика невстановлені особи, застосувавши насильство, відкрито заволоділи в 32-річного місцевого жителя золотим ланцюжком вагою 150 г.
В ніч на 8 червня в м. Шепетівка по вулиці Рампова невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка, проникла в зварювальний цех 29-річного місцевого жителя, звідки викрала 7 зварювальних апаратів «Дніпро».
8 червня близько 03.00 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква» 30-річний житель с. Миклаши Білогірського району, керуючи вантажним автомобілем «ДАФ», заснув за кермом, внаслідок чого з’їхав у кювет.
0
репостів
0
репостів