Четвер, 17 грудня 2015 — Сайт міста Шепетівка
З Мартіном Ройтером, який представляє Стипендіальну програму німецької економіки для України, ми познайомилися у травні цього року напередодні оголошення конкурсу на професійне стажування у Німеччині та пообіцяли всіляко допомагати в поширенні інформації про цей новий міжнародний проект.

На початку грудня в Торгово-промисловій палаті, яка виступає основним партнером програми в Україні, відбувся урочистий захід на честь учасників другого покоління програми – молодь, що вже за кілька місяців вирушить на стажування на німецьких підприємствах. Серед щасливчиків Павло Котенко, учасник «Школи молодого агрополітика», яку ГО «Ліга інтернів» проводила у червні цього року.

Така приємна новина стала чудовою нагодою, щоб поспілкуватися з Павлом ближче та дізнатися, що заохотило хлопця до участі у німецькій програмі.
Історія свідчить, що вперше на Новоріччя ялинку було встановлено півтисячі літ назад. Так воно чи ні, але це дерево й досі залишається основним атрибутом свята. Впродовж останніх років українці все частіше віддають перевагу живій ялинці. Не секрет, що китайська пластикова далеко не конкурент нашій справжній лісовій красуні, із запахом хвої, з духом таємничості, з історією святкової традиції, що сягає віків.
Helix. Чергова піраміда чи велика інвестиційна компанія?
Розділ Бізнес
Останнім часом у нашому місті бурхливо почала набирати обертів така собі компанія Helix. Вона гордо себе називає глобальною міжнародною інвестиційною компанією і обіцяє золоті гори для тих, хто вкладе в неї свої кошти чи приведе "інвестора". Що ж насправді ховається за цією назвою? Давайте будемо розбиратись.
Серійного конокрада нарешті затримали, 24-річний «гастролер» викрав чотирьох коней у жителів Шепетівського району на загальну суму близько 80 тисяч гривень. Про це повідомив сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області. Від злочинних дій зловмисника постраждали жителі сіл Пашуки, Вишневе, Городище та Судилків.
За рівнем зростання номінальної заробітної плати Шепетівка у лідерах по області
Розділ Бізнес
Хоча загалом по рівню заробітної плати в рейтингу серед областей України Хмельниччина посіла непочесне 18 місце, після Кіровоградської (3694 грн.), Івано- Франківської (3702 грн.) та Закарпатської (3753 грн.) областей.
В ніч на 16 грудня на території дачного кооперативу "Енергетик" в с. Красносілка по вулиці Садовій невстановлена особа шляхом розбиття вікна проникла в дачний будинок 49-річної жительки м. Шепетівка.
0
репостів
0
репостів