Понеділок, 15 вересня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Олімпійський тиждень в плесенській ЗОШ
Розділ Спорт
Вже стало традицією розпочинати Олімпійський тиждень загальношкільною лінійкою. Учнів школи було ознайомлено з планом заходів.

Оскільки  відкритими уроками сьогодні  мало кого здивуєш, адже і в будні дні вчителі нашої школи намагаються навчати та виховувати  цікаво, добирають інтерактивні форми роботи, застосовують нові  методики, без ІКТ не проходить ні один урок,  то звістка про легкоатлетичний крос і учнів і вчителів трохи шокувала. Всі з нетерпінням чекали вівторка, були пропозиції від учнів  бігти вже на 1-му уроці (за планом на сьомому), вони не йняли віри в те, що це правда, такої практики у школі раніше не було. Відчути себе спортсменом мали можливість усі бажаючі – від учня першого класу до адміністрації школи.

Не дивлячись на втому, усі «бігуни» були щасливі. По-перше від того, що зробили це разом,  по-друге – через виплеск адреналіну.

Спорт робить людей щасливими, щасливі люди не причиняють болю іншим. Тож, займаймося спортом і нехай буде мир.
О, спорт! Ти – мир!
Несеш ти радість, щастя й мир,
Немов ріка весняні води
Під покривалом твоїх крил
Племена дружать і народи.
(П’єр де Кубертен «Ода спорту»)
Заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту
Розділ Спорт
З 1994 року кожну другу суботу вересня на підтримку ініціативи фізкультурних і спортивних організацій та об’єднань громадян в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. З нагоди даного свята в нашому місті також пройшла низка спортивних заходів.
0
репостів
0
репостів