Четвер, 07 серпня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Подільські даішники знову поїхали в зону проведення АТО
Розділ Події
На схід України відрядили 15 працівників Державтоінспекції із Хмельницького, Шепетівки, Ізяслава, Нетішина, Кам’янця-Подільського. Це вже друга поїздка наших даішників в зону проведення АТО. Вони забезпечуватимуть правопорядок на звільненій від терористів території, допомагатимуть місцевому населенню та забезпечуватимуть безперешкодний проїзд автомобілям оперативних та комунальних служб, рятувальників.
Парафіяни зібрали допомогу для учасників АТО
Розділ Події
Релігійна громада церкви святих мучеників Віри, Надії, Любові і Софії Шепетівської єпархії Української Православної Церкви активно долучилась до збору допомоги землякам, які перебувають у зоні проведення АТО.
Шепетівські військові отримають 2 млн. грн. на бронежилети
Розділ Події
Бійці з Шепетівки нарешті отримають матеріальну допомогу від обласної ради. Нагадаємо, на минулій сесії депутати проголосували за виділення 2-х мільйонів для обласного військомату, однак шляхів освоєння цих коштів у законодавстві так і не знайшли. Нині зібрались на позачергове засідання, аби внести зміни до програми соціального захисту населення таким чином отримати можливість надати матеріальну допомогу бійцям.
0
репостів
0
репостів