Середа, 12 лютого 2014 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівці вділили 22,15 млн. грн за підтримку Буряка
Розділ Події
Майже мільярд гривень, який був розподілений між «потрібними» округами, узятий з Фонду національного розвитку без всяких покладених на цей випадок конкурсів. Про це розповів представник бюджетного комітету Павло Різаненко, пише “Главком”.
Ми вже писали про те як мешканка Грицева втратила 8000 грн не виходячи з дому, просто необачно повідомивши про конфіденційні данні. Нажаль не всі слідкують за нашим сайтом і шахраї знайшли нову жертву.
11 лютого близько 07.55 години в м. Шепетівці по вулиці Валі Котика 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2112», не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «Чері Амулет» під керуванням 35-річного місцевого жителя. В результаті ДТП водій «Чері» отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв ліктьового суглобу, тазу та лівого плеча.
Відбувся міжрегіональний турнір з важкої атлетики
Розділ Спорт
Досить представницьким виявився цьогорічний міжрегіональний турнір з важкої атлетики, присвячений визволенню міста Шепетівки від німецько-фашиських загарбників, який традиційно проходить у місті Шепетівка. Для спортсменів нашої команди він був дуже відповідальний, адже змагання проходили напередодні дня народження їх тренера Медведя Володимира Івановича. На свято був запрошений головний спеціаліст відділу у справах сім’ї молоді та спорту – Шуляк Олександр Дмитрович та заступник директора з навчально-тренувальної роботи Кушнір Лариса Іванівна, які привітали гостей та учасників змагань.
Шепетівка відзначила 70-ту річницю визволення міста від фашистських загарбників
Розділ Події
Святкові заходи з нагоди 70-ї річниці визволення Шепетівки від фашистських загарбників розпочались із вшанування полеглих у роки Великої Вітчизняної війни біля меморіального комплексу «Вічний вогонь». Працівники виконавчого комітету міської ради, районної державної адміністрації, депутати міської та районної рад, працівники установ, організацій міста та району, громадськість схилили голову у скорботі за воїнами-визволителями, які віддали своє життя у бою за свободу та мирне небо над головою. Міський голова Сергій Антонюк, секретар міської ради Анатолій Липкань, керівництво районної державної адміністрації, районної ради, представники організацій міста та мешканці Шепетівки поклали вінки та живі квіти до меморіального комплексу.
0
репостів
0
репостів