Вівторок, 09 грудня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчанин здобув Кубок Рівненської області з шахів
Розділ Спорт
6-7 грудня в Острозі відбувся заключний 11 етап Кубка Рівненської області з шахів 2014 року, який пройшов за швейцарською системою в 9 турів. Змагалися представники Березнівського, Гощанського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Острозького, Рівненського, Сарненського районів та міста Рівне, а також гості з Хмельницької, Житомирської, Тернопільської та Вінницької областей, всього 74 учасника.
Тимощук Сергій Володимирович
Розділ Події
Посприяти у звільненні з московської в’язниці українського солдата, 19-річного Сергія Тимощука - з таким проханням міський голова Славути Василь Сидор звернувся до спікера Ради Федерації Росії Валентини Матвієнко.
Відбувся концерт легендарного гурту "Фрістайл"
Розділ Культура
5 грудня, в рамках туру «25 років на сцені», легендарний гурт "Фрістайл" дав великий сольний концерт в місцевому Будинку Культури. Попри недешеві квитки, зала була заповнена майже повністю, і не дарма, присутні отримали дві години першокласного музичного задоволення та добру порцію ностальгії.
Львівський бізнесмен Роман Мацола, який став депутатом Верховної Ради України, здобувши перемогу в одномандатному виборчому окрузі №190 (Славута, Шепетівка, Полонне), відмовився від своїх виборців. Принаймні, такий висновок можна зробити з того, що Роман Мацола у парламенті увійшов до міжфракційного депутатського об’єднання «Закарпаття».
0
репостів
0
репостів