Субота, 16 листопада 2013 — Сайт міста Шепетівка
14 листопада о 11.50 годині до Шепетівського МВ надійшло повідомлення від 77-річної місцевої жительки про те, що 10 листопада близько 11.00 години до неї зателефонував невстановлений чоловік, який, представившись сусідом, повідомив, що потрапив у ДТП та йому потрібно позичити гроші на запчастини. Після цього близько 12.00 години в м. Шепетівка по вулиці К. Маркса жінка передала невстановленій особі 3000 гривень.
14 листопада близько 16.30 години в м. Шепетівці поблизу будинку по вулиці Судилківській 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат», скоїв наїзд на пішохода, 30-річну місцеву жительку, яка в результаті ДТП отримала перелом ніг.
Відбулися змагання з настільного тенісу серед студентів
Розділ Спорт
З нагоди Дня студента 14 листопада спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводилися змагання з настільного тенісу серед студентської молоді. Змагання є традиційними тапроводяться вже третій рік поспіль.
Хлібороби Шепетівщини відзначили своє професійне свято
Розділ Події
В клубі залізничників міста Шепетівки, відбулись районні урочисті заходи та святковий концерт з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.
0
репостів
0
репостів