Середа, 06 червня 2012 — Сайт міста Шепетівка
06 червня 2012, 20:23

Кримінальна хроніка

1 червня близько 12.30 години в м. Шепетівка поблизу будинку по вулиці В. Котика невстановлені особи, шахрайським шляхом, під приводом зняття порчі, заволоділи ювелірними виробами та 115 гривнями у 19-річної місцевої жительки.

25 квітня до Шепетівського МВ УМВС надійшло повідомлення про пограбування жителя м. Шепетівки. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 19-річний місцевий житель.

26 лютого до Шепетівського МВ УМВС надійшло повідомлення про пограбування місцевої жительки. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 35-річний житель с. Юровщина Полонського району.

27 травня до Шепетівського МВ УМВС надійшло повідомлення про крадіжку комп’ютерної техніки з квартири жителя м. Шепетівка. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 25-річний місцевий житель.

5 червня близько 09.30 години в с. Пліщин по вулиці Лісова дача 60-річна жителька м. Шепетівка, перебуваючи в будинку 42-річної місцевої жительки, під час сварки, яка виникла на ґрунті неприязних відносин, кухонним ножем завдала останній проникаюче поранення черевної порожнини.

25 січня до Шепетівського МВ УМВС надійшло повідомлення про заволодіння шахрайським шляхом ноутбуком місцевої жительки. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 35-річний житель м. Полонне.

6 квітня до Шепетівського МВ УМВС надійшло повідомлення про крадіжку мопеда в смт. Гриців у місцевого жителя. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 20-річний житель с. Мала Шкарівка.

0
репостів
0
репостів