Середа, 31 жовтня 2012 — Сайт міста Шепетівка
Барви життя
Розділ Культура
01 листопада 2012, 00:00

Барви життя

31 жовтня о обласному літературно-меморіальному музеї М.Островського відбулась презентація виставки картин художниці-аматорки Марини Миколюк. Народилась Марина в м. Шепетівці, працює в музеї художником-оформлювачем. І хоча дівчина є інвалідом дитинства ІІ групи, це не заважає їй займатись улюбленою справою – писати картини. Техніки використовує різноманітні – олівець, акварель, олія, батік, вишивка.
Сучасна Україна, розіп’ята на перехресті наших зовнішніх і внутрішніх протиріч. Це тому, що впродовж 20 років очікуваного зростання перебували у вільному падінні. Додолу, до самого дна. Але це не для того, щоб пропасти, а піднятись і рушити. Усвідомлено, незворотно, на віки. І сили для цього — в нас самих. Просто необхідно, прокинувшись одного ранку та відігнавши дурман нав’язаних стереотипів та сфабрикованих сценаріїв, тверезо осмислити все, що з нами відбувається. Як вперше, по-новому, з чистого листа. Тоді з’являться або ж відродяться справжні цінності та реальний вектор руху. А нова якість суспільства народить нову якість політики.
З 25 по 30 жовтня на майданчику для гри у міні-футбол НВК№3 проходили змагання з міні-футболу серед вуличних команд юнаків 1996-1998 р.н та 1999-2000 р.н. в рамках заходів «Мій улюблений майданчик».
0
репостів
0
репостів