П'ятниця, 12 жовтня 2012 — Сайт міста Шепетівка
9-10 жовтня 2012р. в Національному педагогічному університеті ім. М.П.Драгоманова відбулась міжнародна науково-практична конференція «Наукова еліта у розвитку держав». Організаторами конференції стали Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук, Національний центр «Мала академія наук», Європейська асоціація організацій вільного часу дітей та молоді (ЕАІСY), Інститут обдарованої дитини НАПН України, Державний фонд фундаментальних досліджень.
Незаконно відраховували кошти зі стипендій
Розділ Події
Шепетівська міжрайонна прокуратура перевірила додержання вимог законодавства у професійно-технічних навчальних закладах. Як з’ясувалось, в окремих з них безпідставно відраховували кошти зі стипендій учнів.

10 жовтня о 18:46 в селі Городище Шепетівського району виникла пожежа у дерев’яній Свято-Миколаївській церкві, збудованій у 1912 році. Про загорання повідомив настоятель храму. За підвищеним номером виклику на місце події виїхали 4 відділення пожежно-рятувальних підрозділів МНС та місцева пожежна команда села Мокіївці.

0
репостів
0
репостів