Середа, 31 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Під час сьогоднішнього брифінгу заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Ткачук розповів про ситуацію із захворюваністю на коронавірусну інфекцію на теренах області.

В Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок. Метою конкурсу є розвиток мережі учнівських НДЗД у закладах загальної середньої та позашкільної освіти, підвищення ефективності та якості дослідної роботи, задоволення потреб учнів у професійному самовизначенні, залученні їх до практичної діяльності через трудове виховання.

Працюючи з усною історією ми натрапили на цікавий спогад, який розповідає історію одного будинку в нашому місті. Цей спогад далекий від політики, але у ньому простежуються звичні для тих часів речі і методи тогочасної системи... А також в ньому і про людяність, якій завжди було місце, незважаючи ні на які обставини…

З першого квітня 2021 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 31 березня в Хмельницькій області зареєстровано 63780 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2510 - діти, 4153 - медпрацівники.  За добу щеплено на Хмельниччині 429 осіб.

У період з 1 квітня до 15 червня у лісах триватиме «сезон тиші». У зв’язку з цим забороняються будь-які заходи, що є джерелом підвищеного шуму та неспокою. Такі дії вживаються з метою збереження популяції диких тварин. Порушників будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

Станом на 31.03.21 року у Шепетівці лабораторно підтверджено 54 нових випадки захворювання. 14 шепетівчан, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

0
репостів
0
репостів