П'ятниця, 26 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін. До участі у засіданні також долучилися заступник голови ОДА Сергій Ткачук, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керівники місцевих комісій, керівники окремих відомств, установ області.

Шепетівські рятувальники провели навчання на території місцевої гімназії
Розділ Події

24 березня шепетівські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей, а саме – на території школи-гімназії № 5 м. Шепетівка. До навчань також було залучено педагогів та адміністрацію об’єкту, яких було ознайомлено з порядком дій у разі надзвичайних ситуацій різного характеру, здійснення повної евакуації за розробленим планом.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 26 березня в Хмельницькій області зареєстровано 60679 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2380 - діти, 4068 - медпрацівники.

Важкоатлети ДЮСШ вибороли 2 срібні нагороди на чемпіонаті України серед юніорів
Розділ Спорт

З 23 по 27 березня у місті Чернігові,  на базі державного підприємства «Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів», проходить Чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів та юніорок до 20 років.  До участі у чемпіонаті заявлено 279 найсильніших важкоатлетів з усіх куточків України.

Станом на 26.03.21 року у Шепетівці лабораторно підтверджено 58 нових випадків захворювання. 2 шепетівчанина 1941 р.н. та 1957 р.н., які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, померли.

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області закрито кримінальне провадження по обвинуваченню місцевого жителя у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості) Кримінального кодексу України та звільнено обвинуваченого від кримінальної відповідальності на підставі ст. 46 КК України у зв’язку з примиренням з потерпілим.

0
репостів
0
репостів