Середа, 24 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

24 березня 2021 року в державній установі «Шепетівська виправна колонія (№98) було проведено практичні заняття з молодшими інспекторами-кінологами. Про це повідомили на сторінці колонії.

За інформацією Хмельницької ОДА, станом на 23 березня 2021 року в області від коронавірусної інфекції з початку вакцинальної кампанії щеплено 3727 осіб, з них 240 за минулу добу.

У Шепетівці зріс тариф на теплову енергію для бюджетних установ
Розділ Бізнес

У зв’язку із підвищенням вартості природного газу з 1 січня 2021 року на 20,1% для теплопостачальних підприємств, відповідно до рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради, встановлено нові тарифи на теплову енергію для бюджетних установ та інших споживачів (крім населення). Про це повідомило Шепетівське підприємство теплових мереж.

Кабмін визначився із тарифом на електроенергію з 1 квітня
Розділ Бізнес

За ініціативою Міністерства енергетики Уряд продовжив дію механізму покладення спеціальних обов'язків (ПСО) для побутових споживачів на ринку електроенергії на один місяць. Відповідну постанову сьогодні прийнято на засіданні Кабінету Міністрів.

Станом на 24.03.21 року у місті Шепетівка лабораторно підтверджено підтверджено 62 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомили  у штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Шепетівські боксери взяли участь у Чемпіонаті України з боксу серед юніорів
Розділ Спорт

З 16 по 23 березня у Кривому Розі на базі місцевого спорткомплексу «КБ-75» відбувся Чемпіонат України з боксу серед юніорів. 370 найсильніших юних боксерів з усіх куточків України протягом тижня змагалися за звання найсильніших у 13-ти вагових категоріях.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 24 березня в Хмельницькій області зареєстровано 58650 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2298 - діти, 3987 - медпрацівники.

За минулу добу рятувальники під час гасіння пожеж врятували 2 будівлі
Розділ Події

23 березня вогнеборці гасили пожежу у приватних домогосподарствах Шепетівського та Хмельницького районів.

На Шепетівщині вирубали дерев на майже 11 млн грн
Розділ Події

Масову вирубку дерев на мільйони гривень виявили на території регіонального ланшафтного парку "Мальованка", який розташований в межах Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів