Вівторок, 02 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук на пресконференції, яка відбулась сьогодні, 2 березня, представив нову модель організації діяльності поліції Хмельниччини. 

У Шепетівці відкрили меморіальну дошку Лесі Українці
Розділ Події

25 лютого 2021 року виповнилося 150 років від дня народження Лесі Українки – видатної української письменниці та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури. Сьогодні з нагоди ювілею поетеси на фасаді будівлі міського будинку культури було встановлено меморіальну дошку.

Шепетівка внаслідок COVID-19 втратила ще одного лікаря. Пішов з життя лікар-стоматолог-ортопед ортопедичного кабінету консультативно-діагностичної поліклініки Єнжієвський Павло Антонович.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 02 березня в Хмельницькій області зареєстровано 48262 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1780 - діти, 3552 - медпрацівники.

Станом на 10.00 2 березня серед жителів міста виявлено 3 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Кількість пацієнтів, які боряться з цією недугою у Шепетівській багатопрофільній лікарні складає 72 осіби.

0
репостів
0
репостів