Середа, 17 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Школярка із Шепетівки створює аніме «із сенсом»
Розділ Культура

П’ятнадцятирічна шепетівчанка Наталія Рула три роки створює мультфільми та бере участь у Всеукраїнських і міжнародних фестивалях і творчих конкурсах. Дівчина сама малює, ліпить або виготовляє з вовни своїх героїв і декорації, пише сюжет та знімає аніме.

Частину акцизу з пального зараховуватимуть громадам Хмельниччини
Розділ Бізнес

Уряд схвалив Порядок зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів та затвердив частки акцизу на І півріччя 2021 року.

Під час дії адаптивного карантину місцева влада має право посилювати карантинні обмеження. Уряд надав для цього всі повноваження. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови на засідання Уряду 17 березня. Повідомляє Урядовий портал.

У Рівному в окружному адмінсуді 16-го березня почалось засідання у справі за позовом генерал-майора Олександра Турінського. Після авіакатастрофи літака Ан-26 у вересні 2020-го його відсторонили від керівництва Харківським національним університетом Повітряних сил імені Івана Кожедуба, а потім звільнили. Це рішення Міноборони позивач хоче скасувати, повідомляє Суспільне.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 17 березня в Хмельницькій області зареєстровано 53816 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2047 - діти, 3817 - медпрацівники.

10 березня 2021 року опубліковано підписаний Президентом Володимиром Зеленським Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі», який Верховна Рада ухвалила 5 лютого цього року.

0
репостів
0
репостів