Вівторок, 16 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні керівник обласного оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Габрикевич Микола Іванович на брифінгу Хмельницької ОДА розповів про ситуацію, яка склалась на території Хмельниччини по COVID-19 та чому так швидко збільшується кількість хворих.

Сьогодні відбулося позачергове засідання штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій на території Шепетівської ТГ. З метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби (COVID-19) спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 рішенням штабу від 16.03.2021 року прийнято наступні рішення:

Подія сталася 13 березня в мисливських угіддях поблизу с. Червоний Цвіт у Шепетівському районі. Принагідно поліція нагадує, що сезон полювання на будь-яких тварин уже закрито. А полювання на червонокнижних тварин заборонено взагалі.

На Шепетівщині пройдуть навчання із застосуванням авіації та військової техніки
Розділ Події

За інформацією Шепетівської районної державної адміністрації, сьогодні надійшло повідомлення від військової частини, що базується на території Хмельницької області про проведення на території району тактико-спеціального навчання з 22 по 26 березня поточного року.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 16 березня в Хмельницькій області зареєстровано 53113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2019 - діти, 3797 - медпрацівники.

Представили очільника новоствореної Шепетівської окружної прокуратури
Розділ Події

Вчора очільник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник представив колективам новоутворених окружних прокуратур, керівникам органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних відомств та суду новопризначених керівників окружної прокуратури міста Хмельницького та Шепетівської окружної прокуратури. Зокрема, головою останньої призначено Романа Олійника.

Вихованки ДЮСШ взяли участь у Чемпіонаті України з боксу
Розділ Спорт

З 8 по 14 березня у місті Ужгород відбувся Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат. Місцем проведення змагань став міський спорткомплекс «ЮНІСТЬ».

0
репостів
0
репостів