Понеділок, 01 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

На шостій сесії Шепетівської міської ради своїм рішенням депутатський корпус затвердив підписання Меморандуму про співробітництво з Асоціацією об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Предметом перспективного Меморандуму є спільна домовленість про співпрацю міської ради та Асоціації ОСББ «АЛЬЯНС».

Відбувся відкритий чемпіонат міста з вільної боротьби
Розділ Спорт

7 лютого відбувся відкритий чемпіонат міста Шепетівка з боротьби вільної серед юнаків та дівчат. У змаганнях взяли участь понад 150 учасників з різних регіонів України.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції оголосили підозру 22-річній жінці, яка під приводом перевірки лічильників проникала до будинків та обкрадала селян на Полонщині. 

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 01 березня в Хмельницькій області зареєстровано 48157 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1771 - діти, 3548 - медпрацівники.

Кожен четвертий співробітник поліції Хмельниччини — це жінка. Сьогодні уже не знайдеться жодного поліцейського підрозділу, де б не працювали представниці чарівної статі. Жінки несуть службу у слідстві, кримінальній та патрульній поліції, і навіть у спецпідрозділах. Про одну із них ми хочемо розповісти вам детальніше.

Станом на 10.00 1 березня серед жителів міста зафіксовано ще 2 летальних випадки, померли чоловіки 1937 р.н. і 1960 р.н. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

28 лютого о 18:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на трасі неподалік села Судилків Шепетівського району під час руху загорівся автомобіль Audi. До місця події оперативно прибули вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка та бійці місцевої пожежної команди села Судилків.

0
репостів
0
репостів