Понеділок, 08 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка
Рятувальники попереджають про погіршення погодних умов на Хмельниччині
Розділ Події

За інформацією ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, вночі та вранці 9 лютого на Хмельниччині очікується погіршення погодних умов: значний сніг, ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с, в другій половині ночі та вранці туман, видимість 200-500 м.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винною 40-річну жительку Шепетівського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), та призначив їй покарання у виді 100 год громадських робіт.

Грицівська та Полонська ОТГ щорічно недоотримують 394 тис грн за використання земель водного фонду
Розділ Події

За інформацією Шепетівської РДА, Шепетівська місцева прокуратура вимагає збільшення розміру орендної плати за використання земель водного фонду площею майже 588 гектарів.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 8 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 44877 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1601 - діти, 3392 - медпрацівники.

У Грицеві врятували чоловіка з палаючого будинку
Розділ Події

7 лютого о 22:32 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Забілецькій у смт Гриців.

Хмельниччину накрив сніговий шторм - можливі обмеження руху
Розділ Події

Як і повідомляв Укравтодор, з 7 лютого усю Правобережну частину країни охопив потужний циклон. Синоптики прогнозують складні погодні умови: зниження температури повітря, сніг, хуртовини та снігові замети, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця.

0
репостів
0
репостів