Четвер, 11 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості у кримінальному провадженні, укладену між прокурором та обвинуваченим. Місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 309 (незаконне придбання психотропної речовини у великих розмірах без мети збуту) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 1 року 6 місяців позбавлення волі.

За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури 36-річному мешканцю Шепетівки, повідомлено про підозру у грабежі на території залізничного вокзалу у смт.Красне, що на Львівщині (ч.1 ст.186 КК України).

У шепетівській лікарні гасили умовну пожежу
Розділ Події

З 09.02.2021р. по 11.02.2021р. в КНП “Шепетівська багатопрофільна лікарня” працівниками ДСНС проводилась перевірка стану цивільного захисту та пожежної безпеки. Про це повідомили на сайті медичного закладу.

У місті вшанували полеглих у визволенні Шепетівки від нацистів
Розділ Події

11 лютого з нагоди відзначення 77-ї річниці вигнання нацистів із Шепетівки у місті відбувся мітинг біля меморіального комплексу «Вічний вогонь». У заходах взяв участь міський голова Віталій Бузиль, представники ветеранських організацій міста, військовослужбовці, депутати міської ради, працівники виконавчого комітету Шепетівської міської ради, громадські активісти та шепетівчани.

Бої танкових підрозділів на Шепетівщині в січні-лютому 1944 року...
Розділ Інше

11 лютого 1944 року Червона Армія неймовірними зусиллями таки зуміла вибити німецько-нацистські війська з Шепетівки. Про ці події у фондах Музею пропаганди є достатньо спогадів солдатів та офіцерів радянської армії. Але інколи вони є не точними – часто бійці плутаються в датах, місцях проведення боїв. Цю прогалину можна компенсувати за допомогою журналів бойових дій, які ретельно велися в штабах військових частин. Нижче подаємо журнал бойових дій 4-го гвардійського танкового корпусу. Без його допомоги напевно б ще довго червоноармійські піхотні частини вели бої за Шепетівку.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні, укладену між потерпілою та обвинуваченим за участі захисника.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 11 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 45279 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1624 - діти, 3409 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів