Вівторок, 09 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

У День української писемності та мови в Україні відбувся 21-й радіодиктант національної єдності. Диктант цього разу читав Юрій Андрухович, а текстом був початок його нового роману. Автор вважає, що текст був досить складний, хоча й мав лише 199 слів. Долучились до написання і шепетівчани.

На рахунку 49-річного місцевого мешканця два викрадених ровери. У зловмисника правоохоронці вилучили викрадене майно та розпочали кримінальне провадження за фактом крадіжок.

Під час сьогоднішнього брифінгу перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін розповів про ситуацію із захворюваністю на COVID-19 на Хмельниччині.

В Україні 8 листопада набув чинності зоозахисний закон №2351, який ухвалили 15 липня. Про те, що саме змінює цей закон, у Facebook розповіла зоозахисна організація UAnimals.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 9 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 123978 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 6545 - діти, 5545 - медпрацівники.

Сьогодні, 9 листопада, Міністерство охорони здоров'я прийняло рішення про розширення списку професій, для яких вакцинація є обов'язковою, проте лікарів туди не додали. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

8 листопада палав житловий будинок на вулиці Валі Котика в м. Шепетівка. О 15:19 на гасіння цієї пожежі виїхав черговий караул  21 Державної пожежно-рятувальної частини.

0
репостів
0
репостів