П'ятниця, 05 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

Починаючи  з понеділка 8 листопада у звичному режимі роботи відновлять сво роботу усі дошкільні навчальні заклади міста та 4 загальноосвітніх навчальних заклади. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Шепетівських фахівців соціальної сфери вітали з нагоди професійного свята
Розділ Події

Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який в Україні відзначається щорічно у першу неділю листопада, у Шепетівці відбулись урочистості. Соціальних працівників вітали у сесійних залах Шепетівських районних та міських рад.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 5 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 120708 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 6289 - діти, 5483 - медпрацівники.

З наступного тижня невакциновані українці, які перехворіли на коронавірусну інфекцію, зможуть отримати цифровий COVID-сертифікат про одужання, який дозволятиме упродовж 90-ти діб без обмежень працювати, відвідувати заклади та пересуватись в «жовтій» та «червоній» зонах карантину.

Замість кубів – кіловати. В Україні по-новому платитимуть за газ. Це вплине на ціну
Розділ Бізнес

2 листопада Верховна Рада прийняла законопроєкт №2553. Він переводить усіх споживачів газу в Україні на європейську системи обліку: замість кубометрів – кіловат-години (кВт-год). Нові правила мають запрацювати вже з травня 2022 року. До цього часу облік газу буде відбуватися за "старою", нині діючою методикою, що створена ще за часів Радянського союзу.

0
репостів
0
репостів