Понеділок, 22 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка
«Енергоатом» підписав угоду з Westinghouse про будівництво двох енергоблоків для Хмельницької АЕС
Розділ Бізнес

Державна компанія «Енергоатом» і американська електротехнічна компанія Westinghouse домовилися про будівництво двох нових атомних енергоблоків. Відповідну угоду сторони підписали 22 листопада на конференції «Атомні можливості для розвитку країни» в Києві.

У Шепетівці обговорювали питання забезпечення пожежної безпеки на території громад
Розділ Події

Сьогодні в Шепетівській райдержадміністрації відбулася нарада-семінар щодо обговорення питань забезпечення пожежної безпеки на території громад, організації та проведення роботи із запобігання виникненню пожеж у житловому секторі, а також розвитку добровільної пожежної охорони і добровольчого руху.

З першого грудня 2021 року розпочинається заборона на вилов річкових раків у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області. Враховуючи рекомендації Інституту рибного господарства НААН України, заборона триватиме до 30 червня 2021 року включно.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 30-річного жителя Шепетівського району винуватим у крадіжці, вчиненій повторно (частина 2 статті 185 КК України), й призначив йому покарання у виді 2 років обмеження волі. Та частково приєднавши невідбуте покарання за попереднім вироком суду (від 3 вересня 2021 року), остаточно призначив йому 3 роки 6 місяців обмеження волі.

На Шепетівщині стала до строю нова місцева пожежна команда
Розділ Події

22 листопада в селі Влашанівка Шепетівського району відбулося урочисте відкриття нової місцевої пожежної команди. Це вже 26 пожежна команда, що запрацювала на території району. Вона боротиметься з пожежами у 23-х населених пунктах Сахновецької територіальної громади та гарантуватиме безпеку для понад 5 тисяч її мешканців.

Громадяни, які потребують допомоги при отриманні СOVID-сертифіката в застосунку чи на порталі Дія, зможуть звернутися до пунктів Команди підтримки Дії, 15 з яких функціонуватимуть на Хмельниччині. Один з них відкриють у Шепетівці.

Станом на 12.00 22 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 133750 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 7470 – діти, 5720 – медпрацівники.

Безробітна мешканка одного з сіл у Шепетівському районі організувала бордель: зібрала штат секс-працівниць на OLX та просувала цей бізнес в Instagram. Розповідаємо деталі справи.

По вулиці Чкалова тимчасово припинено теплопостачання
Розділ Бізнес

В понеділок, 22 листопада, з 10:00 до 16:00 буде проведено ремонтно-відновлювальні роботи на тепловій мережі по вул.Чкалова.

0
репостів
0
репостів