Середа, 29 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Півтори години тому Шепетівкою пронісся буревій, який встиг накоїти чимало лиха для містян. У всьому місті зникло водопостачання, але це не єдині збитки, які спричинили пориви сильного вітру та град.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації годину тому повідомив, що у місті Ше­пе­тівка під­твердже­но ще один випадок зах­во­рю­ван­ня на ко­ро­на­ві­рус­ну ін­фекцію COVID-19.

Газопостачання планують відновити вже завтра
Розділ Бізнес

ПрАТ «Шепетівкагаз» повідомило, що у зв’язку з закінчення ремонтно-профілактичних робіт на ГРС м.Шепетівка запуск газу в газопроводи міста та району планується відновити вже 30 липня.

29 липня на пункт зв’язку 21 Державної пожежно-рятувальної частини надійшла інформація, що потрібно надати допомогу з відкривання дверей до квартири на Проспекті Миру в м. Шепетівка.

Склалася важка ситуація у сім’ї шепетівчанки. Через важку хворобу Тетяні Шевчук призначили термінову операцію на серці. Лікування потребує значних грошових витрат. На жаль, для сім’ї Тетяни це “не посильні” суми.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України.

Троє шепетівчан, які підхопили коронавірусну інфекцію COVID-19 та лікувалися амбулаторно, видужали. Станом на 29 липня продовжують лікування 18 шепетівчан, з них 12- стаціонарно у Хмельницькій інфекційній лікарні, 6 амбулаторно.

Вчора відбулася зустріч місцевої влади з представниками ініціативної групи, яка блокує будівництво водогону на вулиці Горького та провулку Гоголя в мікрорайоні «Косецький». Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Неподалік Цукрового заводу провели техогляд водозабірної свердловини
Розділ Події

Вчора, 28 липня, фахівці Шепетівкаводоканалу провели планове технічне обслуговування комплексу споруд водозабірної свердловини №10 та підвищуючої насосної станції. 

Станом на 28 липня 2020 року до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшло 11 обвинувальних актів відносно 12 неповнолітніх осіб.

0
репостів
0
репостів