Вівторок, 28 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Щойно міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації повідомив, що статистику захворівших на COVID-19 поповнило троє шепетівчанок.

Шепетівських ветеранів футболу розгромили на виїзді у Хмельницькому
Розділ Спорт
В неділю відбувся 6-ий тур в чемпіонаті області з футболу серед ветеранів. Всі господарі виявились зовсім “не гостинними”, перемігши своїх суперників з великим рахунком.

Постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 р. у Хмельницькій області утворено три нові райони: Кам’янець-Подільський, Хмельницький та Шепетівський. До складу Шепетівського району (з адміністративним центром у місті Шепетівка) увійшли  території Берездівської сільської, Білогірської селищної, Ганнопільської сільської, Грицівської селищної, Ізяславської міської, Крупецької сільської, Ленковецької сільської, Михайлюцької сільської, Нетішинської міської, Плужненської сільської, Полонської міської, Понінківської селищної, Сахновецької сільської, Славутської міської, Судилківської сільської, Улашанівської сільської, Шепетівської міської, Ямпільської селищної територіальних громад, затверджених Кабінетом Міністрів України.

Жнива 2020. Врожайність на тому ж рівні, але збирати почали пізніше
Розділ Бізнес

Аграрії Шепетівщини активно працюють над збором ранніх зернових культур. Двадцятого липня першими в поле вийшли зернозбиральні комбайни ТОВ «Лотівка Еліт» і ТОВ «Поділля +» та розпочали збір озимої пшениці, озимого ячменю і ріпаку.

Станом на 28 липня у місті Шепетівка підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомили у міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

0
репостів
0
репостів