П'ятниця, 24 липня 2020 — Сайт міста Шепетівка

На сьогоднішньому засіданні, яке провів голова облдержадміністрації Дмитро Габінет, обласна комісія з ТЕБ і НС переглянула обмеження, введені з метою запобігання поширенню на території Хмельницької області COVID-19.

У Шепетівці підтверджено один новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 серед контактних осіб. Про це повідомив Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

З метою попередження дітей та їх батьків про потенційні небезпеки під час літніх розваг, соціальної підтримки сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, перевірки соціально - побутових умов проживання дітей та підлітків 22 липня 2020 року начальником відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді – Андрієм Цідиком, головним спеціалістом служби у справах дітей райдержадміністрації – Оксаною Федорчук та інспектором СЮП Шепетівського ВП Віталіною Ліпською був здійснений виїзд в села Городнявка, Дубіївка, Заморочення, Червоний Цвіт та Климентовичі.

24 липня шепетівські рятувальники спільно з правоохоронцями провели профілактично-роз'яснювальний рейд щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах м. Шепетівки.

23 липня фахівцями Шепетівського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області було проведено перевірку продовольчого ринку з метою дотримання вимог карантину. 

Шепетівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього керівника Ізяславського районного будинку культури, якого підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

За період з 01 січня по 01 липня 2020 року в порядку позовного провадження у суді перебувало 163 справи категорії «Спори, що виникають із сімейних правовідносин», що становить 29,8% від загальної кількості справ, з них: 38 – про стягнення аліментів.

0
репостів
0
репостів