Середа, 14 червня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Свого часу Інститут національної пам’яті опублікував списки (прізвища) відомих діячів так званої радянської доби, а насправді — періоду російської окупації, яких не варто увіковічувати в назвах міст, вулиць, установ тощо. В цьому списку зазначено і прізвище Миколи Островського. Відповідно до рекомендацій, музей Миколи Островського в Шепетівці мав би змінити свою назву. Однак багатьом, насамперед керівникам музею, робити цього не хочеться.

Сьогодні виповнилося 100 років Юлії Любовській, яка народилася 14 червня 1917 року у місті Козятин Вінницької області. В роки війни її сім'я була евакуйована до Казахстану, звідки у 1944 році повернулися в Україну  - в Шепетівку.

Директор «Шепетівського лісгоспу» відвідав галузеву виставку у Швеції
Розділ Бізнес

З 7 по 10 червня учасники української делегації Державного агентства лісових ресурсів в складі якої був і директор ДП «Шепетівський лісгосп» Володимир Сасюк, побували на Всесвітній лісопромисловій виставці «Elmia Wood 2017». Виставка відбувалася винятково у лісі, де можна було побачити та протестувати  лісові  машини, інструменти у середовищі їх безпосереднього застосування. Виробники техніки на місці продемонстрували, як машини майбутнього працюють в реальних умовах.

13 червня в період з 03:00 до 08:00 години по вул. Героїв Небесної Сотні невстановлена особа, шляхом пошкодження вікна, проникла в кабінет директора ресторану, що належить 29-річній жительці Шепетівки.

0
репостів
0
репостів