Середа, 17 лютого 2016 — Сайт міста Шепетівка
Євген Коновалець на одній з останніх нарад команди 11-ї дивізії січових стрільців  1919 року.
Розділ Інше
Визвольно-революційні змагання страшним буревієм пролетіли по простору України і нашого краю. Щонайменше 18 разів влада у Шепетівці переходила з рук в руки.
Національний природний парк «Мале Полісся», який входить у підпорядкування Хмельницького ОУЛМГ, тісно співпрацює зі студентами, учнями в справі вивчення та пізнання природи. Днями відбувся ще один цікавий захід: для юних лісівників Радошівського шкільного лісництва, представників учнівських лісництв «Юні лісівники» та «Юнацька варта» організовано екскурсію до Климентовицького лісництва державного підприємства «Шепетівське лісове господарство».
Дві незнайомки, під приводом зняття порчі, шахрайським шляхом заволоділи усіма заощадженнями жительки одного із сіл Шепетівського району. Про це повідомив Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
Народний депутат України Роман Мацола, який в Парламенті представляє виборців Шепетівщини, Полонщини та Славутчини, виступив за відставку Уряду Арсенія Яценюка.  Наш кореспондент лише у вівторок ввечері телефоном зміг зв’язався з Романом Миколайовичем та дізнатися його позицію щодо останніх подій у Верховній Раді України.
0
репостів
0
репостів