П'ятниця, 22 січня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Гаряча сесія міської ради. Блокування технікою, зламана рука та розбите обличчя.
Розділ Події
21 січня відбулася чергова шоста сесія Шепетівської міської ради. Вона стала певно найскандальнішою за весь час існування цього органу самоврядування, але про все по порядку.
Шепетівчани відзначили День Соборності України
Розділ Культура
Сьогодні у міському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України. В урочистостях взяли участь міський голова Михайло Полодюк, його заступники, депутати міської ради, працівники виконавчого комітету міської ради, освітяни, представники політичних партій, громадські активісти, жителі міста.
Відповідно до листів Шепетівського міжрайонного управління ГУ ДСЕС у Хмельницькій області та Головного лікаря Шепетівської ЦРЛ щодо збільшення захворюваності на грип та ГРВІ, виконком Шепетівської міської ради одноголосно ухвалив рішення про призупинення навчально-виховного процесу в усіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста. Це рішення виконкому розпочне свою дію 25 січня 2016 року і буде діяти до стабілізації епідемічної ситуації.
ГО «Громадянська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад» оголошує другий конкурс мікро-грантів для громадських організацій та ініціативних груп, бюджетних та комунальних установ, а також індивідуальних стипендій для мешканців Полонщини, Шепетівщини та Славутчини. Загальний фонд конкурсу складає 1 мільйон гривень.
Серія пограбувань будинків шепетівчан продовжується. Так в ніч на 21 січня в місті Шепетівка по вулиці Володимирівській невстановлена особа, шляхом пошкодження вікна, проникла в будинок 61-річної місцевої жительки.
0
репостів
0
репостів