П'ятниця, 22 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівському районі простилися із Погорільчуком Олександром Сергійовичем
Розділ Події

Шепетівський район знову у скорботі. Сьогодні у селі Голики попрощались із Героєм Погорільчуком Олександром Сергійовичем, 1996 року народження. Старший солдат, старший бойовий медик десантно-штурмового батальйону військової частини А0284 Олександр Погорільчук загинув у бою з російськими окупантами.

Сьогодні під час апаратної наради начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков представив першого заступника Маршука Богдана Петровича. Про це повідомили на сторінці адміністрації.

На Шепетівщині лісівники врятували пташеня лебедя
Розділ Події

Вчора на сайт управління надійшло повідомлення від підписниці, яка побачила, що на Голубих озерах дитинчаті лебедя потрібна допомога. «Найімовірніше – він сильно заплутався у сітку», – написала дівчина. Самі ж відпочиваючі боялися надати допомогу птаху, аби не нашкодити. 

Торгівлю навпроти КП "Шепетівський ринок" таки заборонять
Розділ Бізнес

З 1 серпня 2022 року, усім підприємцям та виробникам власної продукції, які здійснюють торгівлю на тротуарі по вулиці Героїв Небесної Сотні навпроти КП "Шепетівський ринок" (від ТЦ "Урожай" до ТЦ "Дружба"), рекомендовано переміститися з вищевказаної ділянки вулиці на торгові точки та прилавки КП "Шепетівський ринок". Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

На Ізяславщині слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили підозру місцевому жителю, який виростив у себе на ділянці цілу плантацію конопель, а також зберігав вже висушені нарковмісні рослини. Найближчим часом чоловік постане перед судом.

Розпочалася сто сорок дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 22 липня.

0
репостів
0
репостів