Неділя, 17 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У селі Старий Кривин Нетішинської громади Шепетівського району організовували благодійну фотосесію на локації з лавандою. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила Світлана Ясенчук, староста Старокривинського старостинського округу.

300 продуктових наборів від міжнародного благодійного фонду «World Center Kitchen” отримав штаб гуманітарної допомоги Судилківської сільської ради 13 липня. Про це повідомили у органі самоврядування.

Серед працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, через війну та окупацію українських територій, є велика кількість внутрішньо-переміщених осіб. Це рятувальники та фахівці, жінки та чоловіки, які залишили своє життя там, на Сході країни, під вибухами від ракет та шквалом градів. Тепер вони знайшли прихисток на Хмельниччині та не зрадили своєму обов’язку та службі цивільного захисту.

Магній заслужено отримав звання вітаміну молодості, здоровʼя та є найбільш популярною добавкою до основного раціону. Як найбільш важливий елемент усіх тканин організму, він відповідає за нормальну роботу клітин. А для жінки її краса та стабільна робота усіх систем є важливою складовою повноцінного життя, тож роль магнію тут важко переоцінити. Чому необхідно стежити за рівнем магнію в організмі та у якій формі його варто споживати, читайте далі.

Розпочалася сто сорок четверта доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 17 липня.

0
репостів
0
репостів