П'ятниця, 15 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 48-річної хмельничанки за фактом державної зради, вчинення дій, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та виправдовування збройної агресії РФ проти України (ч. 3 с. 109, ч. 1 ст. 110, ч. 2 ст. 111, ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України).

Вчора під відділенням «А-Банку» зібралась юрба пенсіонерів. За їх словами, у банку оформлюють картки і реєструють у якійсь системі, а потім платитимуть по 2 тисячі гривень на місяць. Ми розібрались, що ж це за виплати, а також хто і як може їх отримати.

Під час виконання бойового завдання пов'язаного із захистом України, пішов з життя штаб-сержант, командир розвідувального взводу Савіцький Борис Борисович. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

На Шепетівщині поліцейські затримали водія, що спричинив ДТП з трьома постраждалими, серед яких дворічна дитина. Автопригода сталась вчора, 14 липня близько 16 години у с. Чотирбоки Леньковецької ТГ, що на Шепетівщині.

Розпочалася сто сорок друга доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 15 липня.

0
репостів
0
репостів