П'ятниця, 01 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Пересічні українці знають про Шепетівку на Хмельниччині зазвичай небагато. Але якщо домовляються про зустріч, погано орієнтуючись в місті, часто обирають Музей пропаганди з великим пам’ятником поблизу. Скульптура на постаменті простояла тут понад пів століття. В червні 2022 року обласна рада ухвалила рішення про демонтаж конструкції. І навіть установила термін – до 1 липня. Чому відомий місцевий пам’ятник потрапив у немилість та чи можливо просто зараз прибрати його з міста – про це далі.

У Шепетівці напередодні професійного свята привітали податківців
Розділ Події

2 липня, податківці всієї країни відзначають своє професійне свято – День податківця України. Міський голова Віталій Бузиль спільно з заступниками Галиною Безкоровайною та Віталієм Янушевським привітали зі святом працівників Шепетівської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Розпочалася сто двадцять восьма доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 1 липня.

0
репостів
0
репостів