Середа, 20 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

В рамках робочої поїздки у смт. Гриців, на запрошення благочинного Шепетівського благочинного округу протоієрея Василя Павлюка, єпископ Хмельницький і Кам'янець-Подільський Павло з архіпастирським візитом відвідав ряд парафій які нещодавно за рішенням парафіяльних зборів виявили бажання долучитися до Помісної Православної Церкви України.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій спільно з мобільними операторами Київстар, Vodafone, lifecell продовжує розгортання системи оповіщення із використанням технології Cell broadcast.

Понад 24 тисячі переселенців отримали прихисток та оселились на території Шепетівського району з початку повномасштабного вторгення росії в Україну. Гостям населених пунктів Шепетівщини зараз важко зорієнтуватись до кого йти за допомогою та головне - з'ясувати до якої конкретної громади вони відносяться. Тому ми підготувати путівник.

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, яке зміцнює захист права на отримання житлових субсидій та пільг, забезпує їх безперебійне призначення, нарахування та виплату у квітні та протягом неопалювального сезону 2022 року, в тому числі, автоматичне перепризначення у регіонах, де органи соціального захисту не працюють через активні бойові дії або тимчасову окупацію.

Розпочалася п’ятдесят шоста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України.

0
репостів
0
репостів