Вівторок, 12 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З 11 квітня 2022 року на Хмельниччині розпочалась весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм. Терміни, перелік основних нерестовищ на рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області та ділянки водних об’єктів в зоні діяльності Хмельницького рибоохоронного патруля, на яких дозволено любительське рибальство в період весняно – літньої заборони 2022 р. погоджено Інститутом рибного господарства НААН України.

У Шепетівці взяли під варту чоловіка, який займався збутом канабісу. Про це повідомили у районному управлінні поліції. 28-річному славутчанину вже оголосили про підозру за ч.ч. 1 та 2 ст. 307 (Незаконне зберігання з метою збуту наркотичних засобів, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Лише за офіційними даними, від початку повномасштабного загарбницького вторгнення військ російської федерації в Україну Шепетівщина прийняла 23 577 вимушених переселенців з інших областей України. Але нам важливо не просто прийняти людей, але й забезпечити їх належними умовами.

Питанням перевірки особи кожен день тисячі разів переймаються ЗСУ, ТрО, СБУ, нацгвардія, волонтери, мунварта та державні органи. Адже у воєнний час правильна ідентифікація особи може коштувати життя громадян. Враховуючи ці ризики, аналітичний сервіс YouControl спільно з Artellence та за підтримки СБУ розробили безкоштовний застосунок "ТyHto"(ТиХто) для швидкої перевірки приватних осіб на блокпостах, на вулиці під час комендантської години, на вході в укриття чи будь-де. 

Лісовий фазанарій: як на Шепетівщині розводять екзотичних птахів
Розділ Бізнес

У Мальованському лісництві Шепетівський лісгоспу розводять фазанів. Восени минулого року підприємство закупило 30 цих диких птахів і облаштувало для них спеціальний вольєр площею 1 гектар.

Розпочалася сорок восьма доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої Держави.

В ніч на 12 квітня Хмельницька область була вчергове атакована російською ракетою. Про це повідомили у ранковому звіті Хмельницької ОВА.

Усі, хто наразі посягає на чуже майно, мають пам’ятати, що їхні дії в умовах воєнного стану кваліфікуються одразу за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. А це до 8 років позбавлення волі.

0
репостів
0
репостів